Sentice Hills VIII. 2023

23.11.2023 06:51

Opět po roce dne 5.8.2023 spolek SENTIČAN z.s. zorganizoval pro své fanoušky, obyvatele obce Sentice, ale i pro návštěvníky z okolních i vzdálenějších obcí, již tradiční koncert s názvem SENTICE HILLS.

Jde o uměleckou přehlídku nejlepších revivalových kapel z České republiky, ale i profesionálních skupin, kterým umožňujeme se předvést v Senticích na rozlehlé louce u lesa.

Tato akce by se nemohla konat, pokud bychom neměli podporu sponzorů, které pravidelně umisťujeme na propagační plakáty a ostatní materiály spojené s konáním akce. Jeden z hlavních a velice důležitých sponzorů byl letos i Jihomoravský kraj, za což jsme velice vděční a jsme moc rádi, že nám svým sponzorským darem pomohl uskutečnit tuto oblíbenou akci.

Od pěti hodin se začali trousit první fanoušci se svými dětmi, pro které byl nachystaný skákací hrad, malování na obličej a tetování.

Jako první na scénu dorazila originální kapela KLADIVO. Mistrovsky zvládá zahrát oblíbenou country hudbu, která chytá za srdce jak starší, tak i mladší návštěvníky.

Poté již na pódium nastoupila velice úspěšná a v několika jak českých, tak i zahraničních soutěžích ve svém žánru vítězná, kapela BEATLES revival Band. Od prvních hitů zaplnila taneční prostor nejen před pódiem.

Další kapelou byla sestava SCORPIONS revival, která to svou show oblíbených písní z 80. let rozjela opravdu divoce.

Originál kapela QUERCUS tuto akci zakončila oblíbenými rockovými hity českých i zahraničních kapel.

Tento ročník byl díky špatnému počasí z hlediska návštěvnosti trochu slabší, ale odolní fanoušci, kteří dorazili, si to i tak moc užili a přislíbili, že na devátý ročník zase určitě přijdou. Odhadem dorazilo asi 200 lidí. Bohužel větru a dešti neumíme poručit, ale i tak si umíme poradit a na vše se připravit.

Věříme, že na další SENTICE HILLS vyjde mnohem lepší počasí, které nám až na tento poslední ročník vycházelo.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem, díky kterým mohla tato akce proběhnout. Sponzorům, mezi které patří i Jihomoravský kraj, všem našim fanouškům, vedení naší obce Sentice a v neposlední řadě všem aktivním členům spolku SENTIČAN z.s., bez kterých by se neuskutečnilo nic.

Zpět

Kontakt

Miriam Jedličková
Sentice 191
666 03

IČ: 03883922

+420 731 499 194

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode